Tak wygląda były chłopak Brzyduli!

Szymon Sędrowski, który będzie grał rolę Bartka – byłego chłopaka Uli Cieplak – urodził się w Puławach. W 2000 roku ukończył studia na Wydziale Aktorskim PWSFTviT w Łodzi.
Wybrana filmografia:


* 2008 – TWARZĄ W TWARZ. SERIA DRUGA (2008; serial tv) Obsada aktorska (mężczyzna),
* 2007 – TAJEMNICA TWIERDZY SZYFRÓW Obsada aktorska,
* 2004 – THE ARYAN COUPLE Obsada aktorska (żołnierz),
* 2001 – MATCZYNA MIŁOŚĆ (56) w NA DOBRE I NA ZŁE Obsada aktorska (Adam Witecki),
* 2000 – SYZYFOWE PRACE Obsada aktorska (Gumowicz),
* 1998 – 1890 (4), 1893 (6) w SYZYFOWE PRACE (serial tv) Obsada aktorska (Gumowicz),

fot. filmpolski.pl

2 odpowiedzi do “Tak wygląda były chłopak Brzyduli!”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *