Szymon Sędrowski, który będzie grał rolę Bartka - byłego chłopaka Uli Cieplak - urodził się w Puławach. W 2000 roku ukończył studia na Wydziale Aktorskim PWSFTviT w Łodzi.
Wybrana filmografia:


* 2008 - TWARZĄ W TWARZ. SERIA DRUGA (2008; serial tv) Obsada aktorska (mężczyzna),
* 2007 - TAJEMNICA TWIERDZY SZYFRÓW Obsada aktorska,
* 2004 - THE ARYAN COUPLE Obsada aktorska (żołnierz),
* 2001 - MATCZYNA MIŁOŚĆ (56) w NA DOBRE I NA ZŁE Obsada aktorska (Adam Witecki),
* 2000 - SYZYFOWE PRACE Obsada aktorska (Gumowicz),
* 1998 - 1890 (4), 1893 (6) w SYZYFOWE PRACE (serial tv) Obsada aktorska (Gumowicz),

fot. filmpolski.pl